Verzenden en Retourneren

Wij verzenden alles binnen 1 werkdag , dus u heeft over het algemeen u bestelling de volgende werkdag in huis. (Mits pre order maar dit staat dan op de site duidelijk bij het artikel vermeld.)
Bestellingen boven de €75,00 worden gratis verzonden binnen Nederland. Bij Belgié en Duitsland is dit boven de €130,- gratis.
Wanneer u een bestelling annuleert (mits deze nog niet is verzonden ) worden er €1,50 administratie kosten in rekening gebracht.

U kunt uw artikel(en) binnen 14 dagen (10 werkdagen) na aanmelding van uw retour probleemloos zonder opgaaf van reden retourneren (Dit geld alleen via een online bestelling of aankoop in de winkel waarvan u een kassabon heeft .) Op de markt dient u de producten zelf bij aankoop te controleren, ruilen is hier niet meer mogelijk , aangezien wij hier niet kunnen nagaan wanneer u wat heeft gekocht.

Gedurende deze termijn heeft u de mogelijkheid om uw artikelen te controleren op ondeugdelijkheden.

Retour aanmelden U kunt retouren aanmelden via info@pattysfashion.nl .
Stuurt u de artikelen dus niet zomaar terug!

De retouren moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Kleding is niet gedragen en/of gewassen (passen valt hier niet onder).
  • Geen transpiratie en/of gewone vlekken bevatten (tevens dienen de artikelen als nieuw net als aangekocht te ruiken, bv niet naar rook en of andere geuren).
  • Schoenen zijn gepast, maar hebben geen loopsporen op de zool waardoor Patty’s Fashion deze niet meer als nieuw kan verkopen.
  • De originele labels, verpakking en toebehoren dienen aanwezig te zijn , aan de kleding dienen de kaartjes te zitten. (deze wanneer u het product gaat dragen er niet aftrekken maar af knippen aangezien er anders gaten in de kleding kunnen ontstaan, hier geven wij geen garantie op). Tevens geven wij geen garantie op sierknopen en glitters .
  • Gebruikt u de geleverde doos, verzendzak of een vergelijkbare als te gebruiken voor uw retouren. Belangrijk is dat u nooit tape direct op schoenendozen plakt, waardoor deze niet meer in goede staat te herstellen zijn, en niet meer als nieuw verkocht kunnen worden. Deze dus graag inpakken in papier of een plastic tas, zoals u deze ook aangeleverd kreeg .

U kunt uw artikelen terugsturen nadat u de retour heeft aangemeld bij Patty’s Fashion via de mail.
De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening a €6,25
U ontvangt van ons een label per mail welke u op uw pakket kunt plakken. U dient ook de factuur mee terug te zenden.
Wanneer u deze inlevert wordt deze bij postnl punt gescand ,Vergeet niet uw bewijs van inlevering ! U ontvangt binnen 14 dagen een waardebon en/of geld retour van uw geretourneerde producten terug, met de in mindering gebrachte retour verzendkosten.
Wanneer u via achteraf betalen kiest en de artikelen retourneert dient u €1,50 transactiekosten te voldoen.
Voor bestede waardebonnen (fashioncheque, vvv kaart) geven wij een waardebon terug. Hiervoor storten wij geen geld terug.

Waardebon

Na ontvangst van de retourzending ontvangt u van Patty’s Fashion uw waardebon en/of bedrag binnen 14 dagen retour .

De garantie op schoenen en kleding is 1 maand , mits de producten normaal zijn behandeld.

Retourneren is niet mogelijk op sale producten ! Tevens zit er op de sale geen garantie!
In de winkel geven wij geen geld retour, hier ontvangt u een waardebon.

Wij wensen u heel veel shopplezier <3